15 års garanti på tagdækning

Tagdækning på Sjælland og København

Skal du have lagt nyt tag på dit nuværende hus, tilbygning eller dit helt nye hus?


Vi udfører tagdækning indenfor tagpap på rækkehus, garager, villaer og sommerhuse. Vi kører også til vores forskellige kunder på Sjælland og Købehavn. Uanset, hvilken tagdækningsopgave du skal have udført, så står vi klar til at hjælpe.

Hos Albrecht Tagdækning udfører vi tagdækning i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det betyder, at når du vælger os som sin samarbejdspartnere, så får du altid får den bedste, mest effektive og holdbare løsning i tagdækning. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor benytter vi altid markedets bedste materialer.

Vi går meget ind for at udføre arbejdet med omhu og til den aftalte tid og pris. Derfor kan du være sikker på, at der ikke kommer alle mulige gebyrer og ubehagelige overraskelser oveni. Ved vi, at jeres hverdag bliver sat på pause, når vi skal lave jeres tag. Derfor gør vi alt for, at arbejde så effektivt som muligt, så I kan komme tilbage til hverdagen igen, men nu med tag over hovedet.

 

Uforpligtende tilbud på tagdækning

Har du brug for hjælp til tagdækning i Nordsjælland, Vestsjælland og Købehavn, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os på 30 68 60 66, så vi kan tage en snak omkring, dit nye tag på huset eller blot rådgive dig omkring tagdækning.

Ring og få et uforpligtende tilbud!

Ring allerede i dag!

Vi står altid klar med et godt tilbud!

  30 68 60 66