10 års erfaring i branchen

Tømrerarbejde i Nordsjælland, Vestsjælland og København

Hos Albrecht Tagdækning er vi specialiseret i både store og små tømreropgaver.

 

Vi udfører alt indenfor tømrerarbejde i Nord- og Vestsjælland herunder renovering af bygninger, store og små reparationer, montering af døre, carporte, vinduer og trapper. Der er ikke den tømreropgave, som vi ikke kan hjælpe dig med.

 

Hos Albrecht Tagdækning har vi mere end 10 års erfaring i branchen og derfor ved vi lige præcis, hvad der skal til for at levere det gode håndværk. Vi er passionerede omkring tømrerarbejde og derfor bestræber vi os på at blive bedre og bedre hele tiden. Dette er din garanti for, at vi altid er opdateret med de nyeste metoder og bedste løsninger, som kan skabe endnu mere værdi for dig.

 

Vores største drivkræft er vores kunder. Derfor lægger vi vægt på at yde den bedste service og opfylde vores kunders behov, så de bliver glade og tilfredse for det udførte arbejde og selvfølgelig ønsker at komme igen.

 

Kontakt tømrer på Sjælland

Står du og mangler en tømrer i på Sjælland eller København, så er vi altid klar til at hjælpe dig med den næste opgave, hvor du kan altid få et uforpligtende tilbud med på vejen.

Albrecht Tagdækning


Ring og få et uforpligtende tilbud!

30 68 60 66

Vi står altid klar med
et godt tilbud!

Albrecht Tagdækning